Den här goda sillinläggningen kommer jag definitivt att göra igen, både till jul och midsommar. Grundreceptet för denna inläggning hittade jag på Ica´s hemsida men här får ni min egen variant, jättegod
Skala och hacka ingefäran och blanda med övriga ingredienser till lagen. En påse torkad hel ingefära. Blanda vatten, ättika, socker, kanel och ingefära i en kastrull
Jag vet inte exakt vad de heter men de kan gå under namnet inläggningsgurkor eller något liknande. Det fina med denna är att man skär gurkorna på längden med en potatisskalare och det blir en lätt inläggningen nästintill med vinägern och sockret
Vill du göra en snabbare inläggning av vanlig slanggurka kan jag rekommendera pressgurka. En vitgul, avlång, pumpalik gurka, som kokades i en lag smaksatt med bland annat ingefära, kanel och ättika
Jag älskar nästan alla sorters inläggningar och särskilt pickles. Andra gången testade jag att ha i ingefära och lite chili och det blev godare, men jag saknade ändå stinget