Rör ihop gräddfil, majonnäs, chilisås, rödlök och dill. 2 msk hackad rödlök. 5 dl gräddfil 2 msk majonnäs 1 msk chilisås 2 msk hackad rödlök 2 msk dill salt och peppar 200 g skalade räkor 500 g oskalad vikt, spara några till garnering Garnera med
Rör ihop gräddfil, majonnäs, chilisås, rödlök och dill. 2 msk hackad rödlök. Lag. Skala och skiva löken. Koka ihop vatten, lök, lagerblad, pepparkorn, salt, ättikssprit och socker i 5 minuter
Servera laxkuberna med rödlök, dill och senapssås. Till dess bjuder jag på en riktigt god inkokt laxrätt där syran i vinet fått gosa till sig med den färska laxen
Inkokt lax är något som verkligen passar perfekt på buffébordet eftersom den ska ätas kall, och med andra ord med fördel kan förberedas både en och två dagar innan den ska serveras
1 st rödlök. Rensa och skölj fisken, och skär bort huvud och fenor. Skär i 5 cm tjocka bitar. Koka upp vattnet med salt, klyftad lök, lagerblad, dill, kryddpeppar och ättiksprit