Inkokt laxfile recept

Inkokt laxfilé - Lättlagat

Inkokt laxfilé - Lättlagat

Inkokt laxfilé - Smidig tillagning som ger en mycket smakrik laxfilé. (4 portioner). 500 g laxfilé. 5 dillkvistar
Inkokt lax med skarpsås

Inkokt lax med skarpsås

Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Ett enkelt och gott recept. 4 portioner600 g laxfilé av mittbit utan skinnLag
Inkokt lax med räktopp

Inkokt lax med räktopp

Lag. Skala och skiva löken. Koka ihop vatten, lök, lagerblad, pepparkorn, salt, ättikssprit och socker i 5 minuter
Inkokt lax

Inkokt lax

400 gr laxfilé, med skinn. 1-2 l vatten. 1 fänkål. 2 stjälkar selleri. 1 gul lök. 5-6 stjälkar bladpersilja. 2 dl vitt vin
Inkokt lax med täcke

Inkokt lax med täcke

Vid servering ta upp laxfilen ur lagen och plocka bort ev. Inkokt lax är ju bara såå gott och än en gång ett recept som är enkelt
Inkokt lax är inte alltid lätt…

Inkokt lax är inte alltid lätt…

Till dess bjuder jag på en riktigt god inkokt laxrätt där syran i vinet fått gosa till sig med den färska laxen
Inkokt lax

Inkokt lax

1 st laxfilé av mittbiten,. 11 st medelstor morot. 11 st gul lök
Inkokt lax

Inkokt lax

Ingredienser Portioner. 8 ca 800 g laxfilé (med skinn) 1/3 purjolök 1 morot 1 l vatten 3/4 dl rödvinsvinäger 2 lagerblad 2 tsk salt 1 1/2 msk socker 1 krm svartpepparkorn Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Färsk laxfilé i bit, vacpack 10 % rabatt ICA Gott Liv 600 g Mer info Ladda kupong
Inkokt lax med pressgurka och majonnäs

Inkokt lax med pressgurka och majonnäs

1. Koka upp samtliga ingredienser till lagen och låt sjuda 5 minuter. 2. Lägg i fisken (lagen ska just täcka fisken) och låt sjuda försiktigt tills innertemperaturen är 55˚C
Kall inkokt lax

Kall inkokt lax

Det här är en riktigt klassiker men för mig var det första gången jag lagade det nu i påsk. Mycket gott och enkelt
Inkokt lax

Inkokt lax

Inkokt lax är enkel och god sommarmat, som kan förberedas i god tid. Ingredienser till 2 portioner. 2 portionsbitar skinnfri laxfilé (ca 350 g)
Inkokt lax i kuber

Inkokt lax i kuber

Ansa och skär purjolök och morot i mindre bitar. Skölj och skiva citronen. Koka ihop ingredienserna till lagen under lock, cirka 10 minuter
Inkokt lax med räktopp

Inkokt lax med räktopp

Inkokt lax är något som verkligen passar perfekt på buffébordet eftersom den ska ätas kall, och med andra ord med fördel kan förberedas både en och två dagar innan den ska serveras