Ingefärspepparkakor recept

Ingefärspepparkakor

Ingefärspepparkakor

Vispa grädden till lätt skum. Blanda i socker, sirap, ingefära, cedroolja och bikarbonat, utrört i lite kallt vatten
Andra ingefärspepparkakor!

Andra ingefärspepparkakor!

Förra veckan var jag ju inne på det där med Ingefärspepparkakor. Ingefärspepparkakor, ca 175 stUngstemperatur
Ingefärspepparkakor

Ingefärspepparkakor

Vispa grädden till lätt skum. Tillsätt socker, sirap, ingefära och cederolja. Rör om. Rör ut bikarbonaten i vatten och rör ner det i smeten
En önskan om ingefärspepparkakor!

En önskan om ingefärspepparkakor!

I Prinsessornas kokbok ska det finnas ett recept på ingefärspepparkakor som min mamma bakade. /MatsNu har jag letat bland recepten utan att hitta en sort som heter just Ingefärspepparkakor men kommit fram till att det måste vara de "Engelska pepparkakorna" som Mats mamma bakade
Ingefärspepparkakor

Ingefärspepparkakor

Vispa grädden till lätt skum. Blanda i socker, sirap, ingefära, cedroolja och bikarbonat, utrört i lite kallt vatten

Ingefärspepparkakor

Vispa grädden till lätt skum. Blanda i socker, sirap, ingefära, cedroolja och bikarbonat, utrört i lite kallt vatten

Ingefärspepparkakor

Vispa grädden till lätt skum. Tillsätt socker, sirap, ingefära och cederolja. Rör om. Rör ut bikarbonaten i vatten och rör ner det i smeten

Ingefärspepparkaka

1. Värm ugnen till 175 grader. 2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda kryddor, bikarbonat och mjöl och vänd ner i äggsmeten
Ingefärspepparkakor

Ingefärspepparkakor

Vispa grädden till lätt skum. Tillsätt socker, sirap, ingefära och cedroolja. Rör om. Rör ut bikarbonaten i vatten och rör ner det i smeten

Ingefärspepparkakor

Sätt ugnen på 175 grader. Koka upp farin och sirap. Lägg i fettet och låt det smälta. Låt massan kallna. Rör ned ägg, ingefära, bikarbonat och det mesta av mjölet

Ingefärspepparkakor

1.  Vispa grädden till lätt skum. Tillsätt socker, sirap, ingefära och cedroolja. Rör om. 2.  Rör ut bikarbonaten i vatten och rör ner det i smeten

Ingefärspepparkaka

Värm ugnen till 175 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda kryddor, bikarbonat och mjöl och vänd ner i äggsmeten

Kakor utan peppar med en ljuvlig taste!!!!

Såkallade ingefärspepparkakor från mormoderns enorma receptbank bakades med en evinnelig hastighet av ett par flitigt kavlande, formförande och tryckande händer