Ingefärscheesecake recept

Apelsin- och ingefärscheesecake

Apelsin- och ingefärscheesecake

Botten. Smält smöret. Smula kexen, gärna i en matberedare. Tillsätt kakao och smör, och mixa ihop till en smulig massa
Ingefärscheesecake

Ingefärscheesecake

Ingefärscheesecake. 16 bitar. 200 g kardemummaskorpor. 200 g smör. Fyllning. 4 gelatinblad. 1 dl inlagd ingefära

Ingefärscheesecake

Mixa skorporna fint i en matberedare. Smält smör och blanda med skorpsmulorna. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 26 cm i diameter

Apelsin- och ingefärscheesecake

Smält smöret. Smula kexen, gärna i matberedare. Tillsätt kakao och smör och mixa ihop till en smulig massa

Lime- och ingefärscheesecake

Tyckte det var längesen vi serverade cheesecake här på bloggen Denna variant blev en lätt syrlig sak med typ mandelmassebotten, supergott med jordgubbar till

Apelsin- och ingefärscheesecake

1.  Botten. Smält smöret. Smula kexen, gärna i en matberedare. Tillsätt kakao och smör, och mixa ihop till en smulig massa