Riv ingefära och vitlök fint på rivjärn. Tärna tofun och dela apelsinen på hälften. 1 paket fast tofu. ca 2 cm ingefära. Ha i den tärnade tofun, lägg på ett lock och dra ifrån värmen, låt stå ca 5 minuter på eftervärmen. 1 paket fast tofu. ca 2 cm ingefära
Stek därefter tofu, lök, chili och ingefära i stekpanna med en neutral olja (jag valde rapsolja) samt sesamoljan tills dess att tofun börjat få lite färg och löken mjuknat
Värm olja i en stekpanna, häll i sichuanpepparn, pressa ner vitlöken och riv ner ingefäran. Innehåller vanligtvis nötfärs men som i denna version ersätts med riven rökt tofu
Finhacka vitlök och ingefära och skiva chilifrukterna tunnt. olja tofu (jag använde mig av 300 g) 1 msk senapsfrön (den ljusa typen) 1 msk kumminfrön 1/2 msk gurkmeja 2 röda lökar 3 gröna chilifrukter 3 klyftor vitlök 1 klump ingefära (typ 3x3 cm) 3 paprikor i olika färger 3 tomater 2 msk torkad koriander 1/2 msk chilipulver (röd) 1. ) 1 kruka färsk koriander salt efter smak Tärna tofun i cm-stora bitar och stek den gyllenbrun i lite olja. Släng i vitlök, ingefära och grön cili och fräs i 20 sek. Lägg i tofun och puttra ytterligare 5-10 minuter under lock. 1 klump ingefära
Just nu är favoriterna picklad rödkål, brysselkål med honung och ingefära och den här salladen med brysselkål, tofu och shiitakesvamp signerad allas vår favorit Yotam Ottolenghi
Stek samman vitlöken, ingefäran och de soltorkade tomaterna samman i lite olivolja(eller annat gött. Min senaste upptäckt inom matens underbara värld är rökt tofu
Det här är en vegan Tofurätt som är god när den är marinerad och lättstekt tycker jag, annars smakar den ingenting och har svårt att ta upp smakerna från grytor mm
Skala och klyfta rödlök och skala och riv vitlök och ingefära. Tärna tofun. Hetta upp ny olja i pannan och fräs broccoli, blomkål, lök, vitlök, ingefära och chili så att de mjuknar men behåller sin spänst