3 msk riven ingefära. 6 stjärnanis. Koka morötterna, ingefäran och skalen mjuka i saften och vattnet ca 5 minuter. Tillsätt socker och stjärnanis och låt koka ca 45 minuter över svag värme tills konsistensen blivit "marmeladig". 3 msk riven ingefära. 6 stjärnanis
Själv har jag testat en mer barnvänlig variant med hallon, kryddor och ingefära. 2 msk stjärnanis. 2 msk riven ingefära. 2 msk stjärnanis. 2 msk riven ingefära
Finhacka ingefära, lök och vitlök. 1 bit ingefära (30 gr). 3 stjärnanis. Tillsätt lök, vitlök och ingefära, stek ytterligare 1-2 minuter. Blanda ner soja x 2, ginger beer och stjärnanis. 1 bit ingefära (30 gr). 3 stjärnanis
Till och med barnen tyckte det var gott, de fick dock inte så mycket av själva buljongen då den blev ganska stark (även innan den extra ingefäran och chilin åkte i)
Lägg det hackade i en kastrull med ingefära, soja, apelsinjuice, fransk senap, vinäger, muscovadosocker, kryddpeppar, kryddnejlika, svartpeppar och stjärnanis
Hacka ingefära och chili. 50 g färsk ingefära. 2 st stjärnanis. Revbensspjäll med glaze 1,2 kg tjocka revbensspjäll 2 dl julmust 0,5 dl soja 50 g färsk ingefära 4 st nejlikor 1 dl ljus sirap 2 st stjärnanis 0,5 st urkärnad chili