Slå på soja, vatten och ostronsås. Tillsätt vitlök, ingefära, champinjoner och rödlök. 4 cm ingefära – riven. 1/2 dl ostronsås. 4 cm ingefära – riven. 1/2 dl ostronsås
Tillsätt sockerärter och ostronsås. Skala och finhacka vitlök och ingefära. Stek rödlök, vitlök och ingefära i rykande het panna i lite olja i cirka 1 minut. 1 tumstor bit ingefära. 1 dl ostronsås. 1 dl kokosflagor 700 g laxsida 1 dl sweet chili 1 rödlök 1 klyfta vitlök 1 tumstor bit ingefära neutral rapsolja till stekning 300 g sockerärter 1 dl ostronsås
Servera med ostronsås. Ostronsås. ostronsås, soja och vinet i woken/stekpannan. 3 tsk rivet ingefära. 4 msk ostronsås. upp 1 1msk olja och stek ingefäran och hackade räkor
Blanda ihop riven ingefäran, vatten, salt och maizena. När köttet börjar bli klart, tillsätt lök, svamp och bambuskott och häll genast på soja, ostronsås, hoisinsås, sesamolja och vattnet
Blanda ihop ingefära, vatten, maizena och salt i en skål. Tillsätt sedan löken, bambuskott, köttbuljong, hoisinsås, ostronsås, vatten och kinesisk soja