Vispa eller mixa mascarpone, smör, florsocker och vaniljsocker till en slät kräm. Mjuk tigrerad lingonpepparkaka med choklad och valnötter4 ½ dl vetemjöl3 dl strösocker2 tsk bikabonat1 tsk ingefära½ tsk kanel100 g smält smör3 dl mjölk1 ½ dl lingonsylt1 dl valnötter, grovt hackade75 g mörk choklad1 tsk ingefära1 ½ tsk kanel1 ½ tsk malda nejlikor100 g mascarpone eller kesella75 g rumsvarmt smör (ta för guds skull inte margarin. Blanda mjöl, socker, bikarbonat,1 tsk ingefära och ½ tsk kanel i en bunke. Blanda sedan ned 1 tsk ingefära, 1 ½ tsk kanel och 1 ½ tsk malda nejlikor i resten av smeten. 1 tsk ingefära. 1 tsk ingefära. 100 g mascarpone eller kesella. 1 tsk ingefära. 1 tsk ingefära
Rör ner apelsinskal, krossade kardemummakärnor och ingefära. Rör ihop mascarpone, apelsinskal, citronsaft och florsocker i en skål och fördela krämen över muffinsen