För att leka med stekens smaker gjordes en glace på honung och riven färsk ingefära samt lite salt. Det här mina vänner var en riktigt fullpoängare där smakerna från det rökta sidfläsket verkligen gick hand i hand i solens nedgång tillsammans med sötman från honungen och lite sting från ingefäran
msk ingefärapulver. Glace. msk ingefära. ihop ingredienserna till glacen i en bunke. msk ingefärapulver. till att alla revben blir rejält täckta av glacen
Krydda märgpipan, med eller utan ben, med salt, svartpeppar, timjan, ingefära och rosmarin. Jag har därför valt att först brässera köttet med rött vin och kryddor för att sedan ge det en smaklig yta på grillen och avslutningsvis servera anrättningen med en sötsur glace, underbart gott
Den här gången körde vi revbenen först i tryckkokare, lät dem svalna, täckte dem med torr rub, grillade dem på kolgrillen och till sist fick de ett tjockt lager sticky glace innan de gratinerades i ugnen
1msk bbq sås/glace med rökig smak. 1 tumstor bit ingefära finrivs. 1 tumstor bit ingefära. Supergott, lättlagat och sköter sig själv även om det tar tid
Förvara köttet i en plastpåse tillsammans med glacen. • 4-5cm ingefära• 2 vårlökar eller en liten purjolök, vitlök om man vill. När det börjar bli mindre än 5-10mm kvar, ta bort "locket" och koka ihop resterande sås till du har en lagom tjock glace. 4-5cm ingefära