Ingefära glace recept

Vildsvinsstek, rösti med selleri och en sås på kantareller och äppelcider…

Vildsvinsstek, rösti med selleri och en sås på kantareller och äppelcider…

För att leka med stekens smaker gjordes en glace på honung och riven färsk ingefära samt lite salt. Det här mina vänner var en riktigt fullpoängare där smakerna från det rökta sidfläsket verkligen gick hand i hand i solens nedgång tillsammans med sötman från honungen och lite sting från ingefäran
Revben med Julglace i CrockPoten - Recept

Revben med Julglace i CrockPoten - Recept

msk ingefärapulver. Glace. msk ingefära. ihop ingredienserna till glacen i en bunke. msk ingefärapulver. till att alla revben blir rejält täckta av glacen
Jennie Walldéns Special Ribs

Jennie Walldéns Special Ribs

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1000 gram revbensspjäll , tjocka, halverade över benen 1,5 dl vatten 0 st salt 0 st svartpeppar Glace 0,5 dl oystersås 1 nypa(or) kanel 1 tsk fisksås 1 tsk rödvinsvinäger 2 klyfta(or) vitlök , pressade 3 cm ingefära , riven 3 msk tomatpuré 1 nypa(or) salt 100 ml sweet chilisås 0,5 dl honung 2 tsk sambal oelek 1 nypa(or) svartpeppar Sallad 200 gram vitkål 2 msk olivolja 0 st salt 200 gram palsternacka(or) 250 gram morötter 0,5 st citron(er) 0 st svartpeppar Tillbehör 2 dl ris Köp receptet Näringsvärde Kcal
Revbensspjäll – recept Jennie Walldén

Revbensspjäll – recept Jennie Walldén

Blanda samman alla ingredienserna till glacen. Ta bort folie, häll av vätskan och pensla på glace. Sätt tillbaka i ugnen och låt glacen sätta sig

Grillad märgpipa med honung- & balsamicoglace

Krydda märgpipan, med eller utan ben, med salt, svartpeppar, timjan, ingefära och rosmarin. Jag har därför valt att först brässera köttet med rött vin och kryddor för att sedan ge det en smaklig yta på grillen och avslutningsvis servera anrättningen med en sötsur glace, underbart gott
Sticky bbq ribs

Sticky bbq ribs

Den här gången körde vi revbenen först i tryckkokare, lät dem svalna, täckte dem med torr rub, grillade dem på kolgrillen och till sist fick de ett tjockt lager sticky glace innan de gratinerades i ugnen
Receptregister

Receptregister

Plommonmarmelad med ingefära. s=glace+au+four&submit=S%C3%B6k. Länkar till recepten- dubbelklicka på länken så kommer receptet upp
Enkel char siu baserad på hoi sin sauce

Enkel char siu baserad på hoi sin sauce

Ingredienser "glace". Torka av köttet all överflödig marinad, pensla på lite av glacen. • 2-3cm fint skivad ingefära. 2-3cm fint skivad ingefära
Hel kyckling i min Crock-Pot - Recept

Hel kyckling i min Crock-Pot - Recept

Glace. Pensla glace på kycklingen. 1 msk ingefära. Efter 4 timmar i slökokarenNu dags för glace. 1 tsk ingefärapulver. 1 msk ingefära
Pulled pork

Pulled pork

1msk bbq sås/glace med rökig smak. 1 tumstor bit ingefära finrivs. 1 tumstor bit ingefära. Supergott, lättlagat och sköter sig själv även om det tar tid
Soyabräserad fläsksida - Chāshū (チャーシュー)

Soyabräserad fläsksida - Chāshū (チャーシュー)

Förvara köttet i en plastpåse tillsammans med glacen. • 4-5cm ingefära• 2 vårlökar eller en liten purjolök, vitlök om man vill. När det börjar bli mindre än 5-10mm kvar, ta bort "locket" och koka ihop resterande sås till du har en lagom tjock glace. 4-5cm ingefära