Mixa hampafrön, chiafrön, citron, ingefära, spenat och vatten i en blender tills vätskan är slät. Sedan kan man gärna testa lite grönsaker med kraftigare smak, som grönkål, romansallad, ruccola, selleri, gurka etc
ca 1 cm ingefära. 2-3 cm färsk ingefära. ca 1-2 cm ingefära. 1/3 gurka. 1/3 citron. 2 cm ingefära. 1 cm ingefära. 2-3 cm färsk ingefära. 1/3 gurka 1/3 färnkål. 1/3 citron
Skala ingefäran och kör alla ingredienser i råsaftcentrifugen. Skala eller skär bort yttersta skalet på apelsinen, citronen och gurkan om den inte är ekologisk
Ingefära. Citron. Jag serverade sedan med kokt potatis, salladskål, gurka och apelsinsallad. Jag stekte sedan ca häften av zesten och all ingefära i en kastrull
För att bota baksmälla tar du flädersaft och mixar med en halv gurka & en nypa Himalayasalt. Du häller helt enkelt 1,5 liter hett vatten över 40 Fläderblomskronor, ca 3dl agavesirap, 2 skivade citroner och 1 cm riven ingefära. 2 skivade citroner. 1 cm riven ingefära
Carina har en mumsig lösning - med citron och ingefära, båda kända för att starta ämnesomsättningen och rensa ut toxiner (gifter), samt mynta, som ökar genomströmningen av kalcium till muskelcellerna, är detta även en perfekt start på dagen