Inlagd ingefära som läggs överst då. Två matskedar hackad chili. Fläskkarré i pekfingertjocka strimlor. ingefära lätt blir trådig för att lätt kunna plocks bort innan servering
Blanda honungen med chili och kryddor och gnid in köttet med kryddblandningen. Hetta upp en stekpanna och bryn fläskkarrén i smör (spara stekfettet till senare)
Under tiden som bönorna kokar färdigt knapersteker du fläsket. När du har fått den konsistens du önskar, tillsätt sirap, ättika, ingefära, chiliflakes, salt och peppar
) med två andra ingredienser, nämligen rostad, mortlad sechuanpeppar och färsk ingefära. Att fritera fläsket innan det ska koka i sin sås och slutligen tillagas i ugn - vad ska det vara bra för
Bulgogi kan självklart göras på annat protein än nöt, fläsk går alldeles utmärkt. Fläsk,. • 500gr fläsk, filé eller karre är godast, tycker jag. • 1msk riven ingefära. • 1-2tsk Koreansk chili (Gochugaru). 500gr fläsk, filé eller karre är godast, tycker jag. 1msk riven ingefära. 1-2tsk Koreansk chili
Fräs vitlök, ingefära och chili i olja i en gryta tills vitlöken tagit aningen färg. 150 g färsk ingefära, skalad och finhackad. 11 röd chili, hackad eller 1 tsk chiliflakes. 1500 g fläskfärs
Koka upp buljongen tillsammans med ingefära, vitlök, stjärnanis, piri-piri och råsocker. Mjuka nudlar och mjukt ägg möter krispiga färska böngroddar och spenat, och så får man lite tuggmotstånd av fläsket
Blanda ihop marinad på fisksås, socker, riven ingefära och limesaft. Skiva köttet tunt, dela broccoli i små buketter, skiva moroten tunt och finhacka chilin
Finhacka chilin och ingefäran, lägg åt sidan. Grovtärna sidfläsket och blanda med den krossade Szechuanpepparn, stjärnanisen och de torkade chiliflingorna
färsk eller torkad ingefära. chilipulver. färsk eller torkad ingefära. Jag toppade med lite färsk chili, men kan även tänka mig att koriander kan bli riktigt gott