De blev riktigt bra, och är fyllda av smak från kryddor som kardemumma, vanilj, kanel och ingefära. Kolla bara in dessa glutenfria och sockerfria bakade havregrynsmuffins, fyllda med mumsiga björnbär
se, och den enda modifiering jag har gjort är väl egentligen bara att lägga till ingefära i pajskalet och toppa med annat än de röda vinbären som föreslogs i orginalreceptet
Jag har lagt till ingefäran och päronen. Koka ihop vatten, strösocker, frysta björnbär, rivet citronskal och vaniljstången (se ovan) till en en simmig lag
Björnbär har jag haft i tankarna ända sedan jag började laga paté. Jag har förgäves sökt efter björnbärsgelé (kanske helt enkelt i fel butiker), och i brist på detta dök idén om denna sås upp i mitt huvud
När smöret har smält, tillsätt äpplen, syltad ingefära och en matsked sockerlag från ingefärsburken. Lägg de svalnade äpplena och björnbären i en sil, se till att fånga upp all vätska
Säkerligen har vi olikad syn på detta men höst för mig är de lite mer kraftiga smakerna från exempelvis kanel, kardemumma, ingefära, nejlikor, muskot, stjärnanis och citrus kombinerat med aromatisk vanilj