Ingredienser Sill med ingefära och chili 4 st inläggssillfiléer 5 st salladslökar 1 st shalottenlök 1 liten bit färsk ingefära 1 st mediumstark eller het chili lag 1. 5 dl ättika 24% 2
Finhacka schalottenlöken och ingefära. 2 msk Färsk ingefära. Sätt ugnen på 130 grader. Tina fisken och torka av med papper, lägg torskryggen i en ugnsform och pensla med lite olivolja, smaksätt med havssalt
Koka under tiden ihop svartvinbärssaft, svartvinbärsgelé, ingefära, chili, vitlök och kikkomansoja till en sirapslik glaze Skär de kalla spjällen i fina bitar och stek dem gyllene
Koka ihop ättika, vatten, socker och kryddor. Koka ihop ättika, vatten, socker och kryddor. 1 dl ättika, 12%. 1 tsk ingefära. 1 dl ättika, 12%. 1 tsk ingefära
Ha i sambal, ättika, ketjap manis, äpplejuice och vatten och låt det koka upp. 1 - 2 tsk finriven färsk ingefära. 2 vitlöksklyftor 2 morötter 1 - 2 tsk finriven färsk ingefära
Blanda rabarber, lök, ättika, vatten och socker. Tillsätt aprikoser, chilifrukter, curry samt ingefära och låt detta koka ihop i 30minuter. 1 msk 24% ättika. 1 tsk ingefära
Lägg rabarber och rödlök i en kastrull tillsammans med ättika och vatten. 1 ½ msk ättika 24%. 1 tsk mald ingefära. 1 ½ msk ättika 24%. 1 tsk mald ingefära
) Blanda apelsinskal, apelsinsaft, ingefära, sweet chilisås och ättika till en dressing. Blanda färsen med purjolök, ingefära, vitlök, sweet chili, salt och peppar