Tärna tomaterna och dela blomkålshuvudet i små buketter. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Servera grytan med nykokt ris och massor med koriander
Passar att serveras med naan eller ris. Hacka tomat i tärningar och […]. tomat. 6 portioner 1,5 kg kycklingklubbor 2 st lök 2 st tomater (eller en burk krossad tomat) 4 st vitlöksklyftor 2 st chili (kan uteslutas) 1 msk riven ingefära 4 msk tomatpuré Ca 4 dl vatten Ca 0,5 dl olja till stekning Kryddor. 2 st tomater. 4 msk tomatpuré
Självklart serverat med kritvitt basmatiris och naanbröd gräddat på sten. Tillsätt honung, chutney, limesaft, hackad chili, krossade tomater och vatten
Servera med ris och en god chutney. Tillsätt vitlök, lök, ingefära, chili och tomatpuré. Tärna tomaterna grovt och lägg i tillsammans med salt och socker
Servera med ris, naanbröd och yoghurtraita. Servera med ris, naanbröd och yoghurtraita. 400 g passerade tomater. Tillsätt kokosmjölken och de passerade tomaterna och låt puttra på medelvärme ca 15 minuter. 400 g passerade tomater. Tillsätt kokosmjölken och de passerade tomaterna och låt puttra på medelvärme ca 15 minuter
Tillsätt alla övriga ingredienser och smaka av och se om någon mer krydda behövs, låt grytan puttra i en timma och servera med jordnötter, färsk mango och ris
Rör i grädden och servera med kokt ris och broccoli och eventuellt naanbröd. ris. Blanda i tikka masala och tomater och koka i 15 minuter. 2 dl krossade tomater
Indiskt -. Det här receptet räcker till ca 4 portioner och jag serverade grytan med bulgur men ris går också bra såklart. 400 g passerade tomater. 400 g passerade tomater
Mr J ville ha pasta och jag potatis så då blev det ris helt enkelt, man måste ju kunna kompromissa. Häll i passerade tomater, vatten och yoghurten, koka och smaka av med S&P