Servera grytan medris och vitkål. fullkornsris. Receptet kommer från boken "Klaras goda GI-dagar", men är lite omgjort med utgångsunkt i vad jag hade hemma kyl och frys
ris, sallad och naanbröd. Jag tycker att indisk mat är väldigt spännande med sina starka smaker och idag försökte jag att återskapa en av mina favoriträtter hos den lilla pizzrian, nämligen "Kyckling Vindaloo"
Servera medris och en god chutney. Kryddig indisk kycklinggrytaDen här kycklinggrytan blir med alla ingredienser och kryddor fantastiskt smakrik och god
Servera medris och varma nanbröd. Jag kokar alltid riset i min micro-riskokare från Tupperware, blir alltid perfekt luftigt, lagom klibbigt ris dessutom slipper jag en extra kastrull på spisen
4 1/2 purjolök 3 vitlöksklyftor 4 port ris 1 tsk olja ca 480 g fläskfärs 1 msk curry 2 krm malen kardemumma 1 tsk sambal oelek 2 dl röda linser 400 ml kokosmjölk 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 huvudsallad 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Röda linser 25 % rabatt I love eco 400 g Mer info Ladda kupong
Servera medris, chutney och raita, Naanbröd smakar också gott till. Att laga vegetarisk mat betyder ofta att man hittar en grönsaksersättning till kött eller fisk
Servera medris och sallad och kanske någon böna eller sockerärt. Mr J ville ha pasta och jag potatis så då blev det ris helt enkelt, man måste ju kunna kompromissa