Vänd kycklingklubborna ofta och pensla med marinaden. Servera de varma kycklingklubborna med nykokt basmatiris, Santa Marias goda raita (yoghurtsås), Sharwoods Tikka Masala cooking sauce, och en sallad
Det skall väl erkännas att det finns andra kök som jag tycker bättre om än det indiska men det finns några rätter som jag tycker är riktigt goda och tandoori är en av dom
Sedan dess har ribban för krogar med indiska förtecken legat kvar på samma höjd, och letandet efter en sydsvensk matfrände till den asiatiska närkingen har fortgått – dessvärre utan några givna kandidater
Heta indiska smaker bjuder vi på i Mårtenssons kök idag, det blir en av våra absoluta favoriträtter när det gäller indisk mat och kanske en av de mest välkända
4 kycklingklubbor. Lägg kycklingklubborna i marinaden och låt stå kallt i minst 1 timme, gärna över natten i en tät plastpåse. Lägg kycklingklubborna i en ugnsfast form och grädda i 30-45 min. 4 kycklingklubbor 3 dl vaniljyoghurt
ENKEL INDISK KYCKLING UTAN SÅSDetta gjorde vi idag, en variant på sommarens indiska grill. Den här veckan hittade jag dock finfina kycklingklubbor, då gjorde jag det här receptet