Jag tycker att indisk mat är väldigt spännande med sina starka smaker och idag försökte jag att återskapa en av mina favoriträtter hos den lilla pizzrian, nämligen "Kyckling Vindaloo"
½ msk curry vindaloo. Jag gillar ju indisk mat supermycket men jag tror nog faktiskt aldrig att jag någon gång har gjort ngn smörgås med indiska smaker
Citronsaft Garam Masala (ganska mycket) Curry Vindaloo (ganska lite) Röd Currypasta Lite Ketchup Sen stekte jag upp den i vanlig stekpanna så den fick fin färg och tänkte äta den tillsammans med grönsaksgrytan
Första gången vi hämtade mat härifrån så tog vi flera specialrätter från menyn men nu senast körde vi enbart på klassiker – Vindaloo, Mutter Paneer och Korma
), fru M beställer det alltid när vi har glädjen av att besöka en indisk restaurang - vilket inte händer så fasligt ofta tyvärr - medan herr M nästan alltid väljer Vindaloo
Det känn som om allting nästan är flyttat redan (vi fick med oss massor av lådor och grejer) och jag verkligen älskar lägenheten men det otroligt fräscha köket med HELT NYA vitvaror *weee* Idag blev det lite orientaliskt och indiskt (tror jag) till lunch
Raps- och tabascomarinerade räkor med indiskt ris. två nypor vindaloo curry. Sedan finns den långa, invecklade metoden som ger ett väldoftande, torrt och fräscht ris med indiskt touche