Byt ut kycklingen mot exempelvis quorn och gör rätten vegetarisk. Att laga indisk mat är faktiskt inte speciellt krångligt, det gäller bara att få tag på rätt kryddor
Jag kan bara gissa, och hoppas på, att många har som mål under året att äta mer vegetariskt. Första gången jag tillagade den var jag lite feg och köpte en färdig kryddmix med garam masala, då jag kände mig relativt bland de indiska smakerna
Vill man laga till grytan vegetarisk så kan man byta ut kycklingen antingen till quornbitar eller till halloumiost, osten kan vi varmt rekommendera för det tyckte vi blev kanoners gott
Det innebär vegetariskt. Tillsätt garam masala, gurkmeja samt torkad och färsk (riven) ingefära. Denna gång föll valet på en indisk daal med linser och en massa kryddor
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
För en lite mer indisk karaktär kan man med fördel tillsätta lite Garam masala eller Korma. När jag var liten blev jag och min familj hembjudna till Asissa och Samira som lagade denna fantastiska gryta med tunisiskt ursprung
Här är det den indiska kryddblandningen Garam masala som satt smak på grytan och som vi skriver i receptet har vi upptäckt att det är väldigt varierande hetta på de blandningar man köper i butikerna