Indisk mat är bland det godaste som finns och den här rätten är svårslagen. Trots fåtalet kryddor blir det en härlig smak av spiskummin, ingefära, vitlök och kummin
Värm upp tomatsåsen och tillsätt hackad koriander. Tomatsås. Lägg kycklingfiléerna i en skål. Blanda samman tandooripasta och matlagningsyoghurt och häll blandningen över kycklingen
Tomatsås. Måndag = Vegetariskt. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
En mustig indisk gryta med kyckling, potatis, tomatsås och grädde. Till skillnad från de flesta indiska grytor så innehåller den få ingredienser och är ganska lättlagad
Häll allt i en slow-cooker eller kastrull tillsammans med tomatsåsen och cocosmjölken. Att laga indisk mat är faktiskt inte speciellt krångligt, det gäller bara att få tag på rätt kryddor
Daalen blir väldigt krämig bara av tomatsås och vatten, genom att den får tid på sig att stå på spisen så att linserna hinner suga upp såsen och vätskan reduceras ner
Nämligen pocherade ägg i krämig tomatsås med garam masala. Någon som är sugen på indiskt. Eller nej förresten det gjorde jag egentligen inte för jag kunde bara inte bestämma mig hur jag på bästa sätt skulle servera den här fantastiskt goda indiska grytan
Det är precis det det handlar om här, räkor i en smakrik tomatsås. I Sverige associerar vi ordet curry till en kryddblandning medan man på engelska syftar på en kraftigt kryddad rätt som oftast är såsbaserad
Och jag måste säga, väldigt gott med en indisk touch. Blanda 2 ägg, 1/2 hackad rödlök, 1/2 burk makrill i tomatsås och 1 msk mjölk. 1/2 burk makrill i tomatsås