Däremot hämtar jag inspiration från andra recept och igår satt jag och läste massa indiska grytrecept (indiskt är nog min favorit bland utländska matkulturer) och blev väldans sugen på lite sådär garam masala-yoghurt-curry-lite starkt men ändå mjukt-smak (läs indiskt) och då blev resultatet detta
Vi fick en helt genialisk idé till en indisk variant av tacos, Indien goes Mexico eller nåt. Att stoppa in köttfärsen i ett pitabröd tillsammans med tomatsåsen, sallad och yoghurt med vitlök var så ända in i hoppsan gott och vi åt tills magarna stod i alla fyra väderstreck
Pitabröd. Servera med sallad och pitabröd. Detta är en rätt jag gjort 1 gång tidigare för väldigt många år sen, sen har man bara bläddrat förbi sidan i recpeptpärmen
stark Indisk Tandori krydda eller Chiligrillkrydda som är lättare att få tag på. eller finfördela köttet som jag gjort här och fyll ett Iranskt bröd eller Pitabröd med sallad,
Onsdag - Indisk marinerad kyckling. Här hemma lägger vi helst vår pulled turkey i hamburger- eller slidersbröd, men man kan ju lika väl äta det pitabröd, baguetter, eller varför inte med ris, grönsaker och sås
Ett grillat kycklinglår låg i kylen och ville absolut bli uppätet och jag var galet sugen på något ganska hett så då fick det bli en dundermonsterimproviserad indiskinspirerad kryddig kycklingröra i tortillabröd till kvällsmat