Som alltid med indisk mat är det rätt mycket ingredienser, men jag lovar att resultatet blir bra. Servera med ris, bröd, raita och valfria andra goda indiska grejer
Palak paneer är egentligen en indisk rätt med en särskild färskost (paneer). Palak paneer med tomat och halloumi, 4 portioner. Palak paneer med tomat och halloumi, 4 portioner
Servera palak paneer med indiskt ris, dhal, raita, papadums och naan bröd. Paneer är en indisk färskost som kokas av mjölk och citronsaft, och sedan silas och pressas
Tack vare vår (fd-bloggar)vän Amy, som fick oss att börja laga (och Anki att äntligen äta) indisk mat för några år sedan, så hade vi lite koll på vad både palak och paneer är
Palak Paneer hette det vi lagade. Kvällens måltid blev indisk mat, mitt önskemål. När man får chansen att få laga indisk mat med ett proffs, så passar man på
Aloo Palak – Indisk gryta med spenat, potatis och kikärtor. Kan ju inte försitta ett tillfälle att få bjucka lite gött vegokäk – och han är dessutom ett stort fan av indiskt så jag väckte upp mina gamla tikka masalaskills och snodde ihop den här grytan
Aloo Palak – Indisk gryta med spenat, potatis och kikärtor. Det är absolut den indiska rätten jag hör flest prata gott om och som jag gång på gång ser folk beställa på restauranger