Riv lök, vitlök, chili och ingefära och fräs det mjukt i en stor gryta. Tills man kan köpa paneer i affären (eller jag tar mig för att göra egen) så gör jag daal, en indisklinsgryta
Skala och riv vitlök och ingefära. Linsgryta. Servera linsgrytan med ris och råkostsallad vid sidan om. Värm smör och olja i en gryta och fräs lök, vitlök och ingefära tillsammans med kryddblandningen på medelvärme ca 1min. 2 st klyftor Vitlök Vanlig
Skala och hackad löken och vitlöken. Indisklinsgryta som också kallas dhal är en av de mest kända. Det indiska köket, som hör till ett av världens kryddstarkaste, bjuder på många vegetariska rätter
12 st vitlöksklyftor. 1pepparSkala lök, vitlök och morot. Hetta upp oljan i en rymlig kastrull, Fräs lök, vitlök, chili och ingefära försiktigt i oljan i kastrullen ca 5 minuter
Lägg i en skål och blanda med grekisk yoghurt, pressad vitlök, honung och salt. Servera indisklinsgryta med koriandersallad, krasseyoghurt och naanbröd