Riv lök, vitlök, chili och ingefära och fräs det mjukt i en stor gryta. Tills man kan köpa paneer i affären (eller jag tar mig för att göra egen) så gör jag daal, en indisklinsgryta
Tillsätt därefter lök, vitlök och ingefära och mjukstek på låg värme utan att löken tar färg. 1 skalad,och hackad lök (välj vad du vill ha). 2 klyftor hackad vitlök,. 1 skalad,och hackad lök (välj vad du vill ha). 2 klyftor hackad vitlök,
Så här gör du Finhacka chili, vitlök och gul lök. Fräs chili, lök och ingefära med lite olja i en stor stekpanna eller gryta Tärna zucchinin och stek med de andra grönsakerna tills den fått fin färg
Skala och hackad löken och vitlöken. Indisklinsgryta som också kallas dhal är en av de mest kända. Det indiska köket, som hör till ett av världens kryddstarkaste, bjuder på många vegetariska rätter
Ansa och skölj purjolöken, Skölj och kärna ur paprikan. 1 st gul lök. 12 st vitlöksklyftor. 10,5 st purjolök. 1pepparSkala lök, vitlök och morot. Hetta upp oljan i en rymlig kastrull, Fräs lök, vitlök, chili och ingefära försiktigt i oljan i kastrullen ca 5 minuter. Lägg i currypasta, morot, purjolök och linser, fräs ytterligare 1 minut
Börja med att skala och skiva den gula löken. Gobi Motor – Indisk gryta med blomkål och ärtor. Fräs löken på hög värme i rikligt med rapsolja i en stor gryta, gärna gjutjärn eller liknande