Tillsätt linser, bladspenat, halverade tomater, vatten, buljong och honung. Linsgryta. Servera linsgrytan toppad med salladslök med ris och råkostsallad vid sidan om
Receptet har vi stulat från Amy, vår indiska inspiratör. Indisklinsgryta 4 port. Häll i vatten, linser, tomater, morot, buljong och en gnutta salt, låt det koka upp och sedan småputtra 30-40 minuter. ca 5 minuter Häll i vatten, linser, tomater, morot, buljong och en gnutta salt, låt det koka upp och sedan småputtra
Såhär på måndagen blev det en jättegod indisklinsgryta. Tillsätt linser, vatten och buljong. Dhai - indisklinsgryta4 port1½ msk olja3-4 pressade vitlöksklyftor2 tsk gurkmeja1 tsk chilipulver2 tsk malen koriander1 tsk malen spiskummin2 finhackade gula lökar200 röda linser7 dl vatten1 buljongtärning1 msk tomatpuréråsocker, salt och pepparHetta upp oljan och fräs vitlök och kryddor någon minut. 1 buljongtärning