Blanda alla kryddorna till laxen med 0,5 dl av matlagningsyoghurten och vänd laxen i röran. Stek laxen i en varm panna ca 3 minuter på varje sida. 4 filéer fryst lax, tinad. Lax4 filéer fryst lax, tinad 2 tsk garam masala 1 msk paprikapulver 1 tsk koriander 1 tsk spiskummin 0,5 dl matlagningsyoghurt
Laxen. Ett mycket gott och annorlunda recept på lax som smakar otroligt gott och fräscht4 PortIngredienser. 1 Gurka½ Salladshuvud eller vitkålshuvud4 Dl matlagnings yoghurtSaften från en lime eller citronSalt och peppar efter smak4 Portionsbitar lax4 Tsk tandoorikryddaGurkyoghurten. Lägg laxen i en ugnsform och strö över 1 tsk tandoorikrydda över varje laxbit, krydda med lite salt och peppar. Sätt sedan in i ugnen ca 15 minuter eller tills laxen är klar
Lägg laxen i en ugnssäker form. Servera laxen med gurkyoghurt, ris (och gärna mango chutney). Fördela tandoorikryddan på laxen och sätt formen mitt i ugnen ca 15 minuter eller till en innertemperatur på 56°C. 2 portionsbitar lax à 120 g
Jag älskar smakerna när man gör sin egen indiska curry med en symfoni av kryddor. Tar du bort laxen får du en utmärkt vegetarisk och till och med vegansk middag
Cocos- laxcurryIngredienser. Det finns inte mycket som värmer bättre i vinterkylan än en indisk curry. Häll i resten av kokosmjölken , koka upp och lägg i laxen
Vi njöt av ostron, lax, vildsvin. Då bjöd vi på soppa, idag blir det lammgryta med härligt värmande kryddor och indiska smaker som kan lysa upp en grå höstdag som denna
Receptet har vi stulat från Amy, vår indiska inspiratör. Laxpaté som var så nära tio poäng man kan komma, inte bara lax i utan även riktigt med skivor som dekoration