Hacka lök, vitlök, paprika och citrongräs fint, skala och riv ingefäran. Indiskgryta. Pappa var hos oss på eftermiddagen och vi åt indisk mat, tror han tyckte det var lite i starkaste laget
Lägg till eventuellt lite mera grönsaker så som lök, paprika eller liknande. Men efter att ha smakat ytterligare på en av Geeta’s goda indiska måltidssåser så måste jag bara rekommendera det
Detta är en riktig härlig och smakrik kycklinggryta som värmer gott. Det är verkligen en massa kryddor i den och grytan vinner då på att få småputtra en längre tid på spisen så att alla kryddor kommer till sin rätt
Bryn kyckling och blomkål hastigt i en panna och tillsätt dem sedan till currygrytan. Tillsätt sedan, vitlöken, ingefära, curry, paprika och gurkmeja och låt detta fräsa med tillsammans med löken en liten stund
Nu doftar det helt fantastiskt i grytan av alla kryddor. Indiskt tomatris som smakar fantastiskt. Lägg ett lock på grytan, koka upp och sänk sedan värmen
Fräs paprikastrimlorna i resten av olivoljan ett par minuter och lägg över i grytan. Starkt paprikapulverFräs kokta potatisklyftor snabbt i olivolja på hög värme tills de får lite färg