Byt ut kycklingen mot exempelvis quorn och gör rätten vegetarisk. Att laga indisk mat är faktiskt inte speciellt krångligt, det gäller bara att få tag på rätt kryddor
Lägg cashewsmeten och quornbitarna i en lite djupare stekpanna och värm upp på högsta värmen under omrörning i några minuter innan du sänker till medelvärme och tillsätter kokosmjölken
Byt ut köttet mot exempelvis blomkål, quorn eller något annat du gillar. Det som ger denna gryta en indisk touch är inte bara tekniken, jag använder både curryblad och chili
Indiskgrytamed halloumi, solroskärnor och ingefära. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs halloumin (eller quornbitarna) tillsammans med kryddpastan
Så, här kommer en quorngrytamedindiska smaker. Tillsätt quorn, krossade tomater, tomatpuré, vatten spiskummin, koriander, kardemumma, kanel och ingefära till löken i grytan
Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs Quornbitarna tillsammans med kryddpastan. Mixa alla ingredienserna till kryddpastan med en mixerstav till en slät, tjock smet