En mustig indiskgryta med kyckling, potatis, tomatsås och grädde. Till skillnad från de flesta indiska grytor så innehåller den få ingredienser och är ganska lättlagad
Skala lök, vitlök och ingefära och skär ner det i grova bitar. 1ingefära, färsk. 1varmt vatten, ca 50 graderIndiskgryta1. Tillsätt samtliga ingredienser till grytan, smaksätt med salt och låt koka under lock tills potatisen är mjuk, ungefär 20 minuter. Chapati - ojäst indiskt bröd1
Tillsätt sötpotatis, morot, ingefära, curry och buljongtärningen. Ja eller så indisk som den kan bli av en Tväråbäcks bo, kanske lite mer "ish" än traditionell
Hacka lök, vitlök, paprika och citrongräs fint, skala och riv ingefäran. Indiskgryta. Pappa var hos oss på eftermiddagen och vi åt indisk mat, tror han tyckte det var lite i starkaste laget
Skala lök, vitlök och ingefära och skär ner det i grova bitar. 1ingefära, färsk. 1varmt vatten, ca 50 graderIndiskgryta1. Tillsätt samtliga ingredienser till grytan, smaksätt med salt och låt koka under lock tills potatisen är mjuk, ungefär 20 minuter. Chapati - ojäst indiskt bröd1