Indisk gryta ingefära recept

Indisk gryta med kyckling

Indisk gryta med kyckling

Tillsätt riven ingefära, riven vitlök, hackad chili och stek lite till. Inlägget Indiskgryta med kyckling dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Indisk gryta

Indisk gryta

En mustig indiskgryta med kyckling, potatis, tomatsås och grädde. Till skillnad från de flesta indiska grytor så innehåller den få ingredienser och är ganska lättlagad
Het indisk gryta med chapati

Het indisk gryta med chapati

Skala lök, vitlök och ingefära och skär ner det i grova bitar. 1ingefära, färsk. 1varmt vatten, ca 50 graderIndiskgryta1. Tillsätt samtliga ingredienser till grytan, smaksätt med salt och låt koka under lock tills potatisen är mjuk, ungefär 20 minuter. Chapati - ojäst indiskt bröd1
Indisk gryta

Indisk gryta

Tillsätt sötpotatis, morot, ingefära, curry och buljongtärningen. Ja eller så indisk som den kan bli av en Tväråbäcks bo, kanske lite mer "ish" än traditionell
Indisk gryta med falukorv

Indisk gryta med falukorv

Hetta upp en stor stekpanna eller gryta med smör och fräs lök, vitlök, ingefära och curry tills löken är mjuk
Indisk gryta!

Indisk gryta!

Hacka lök, vitlök, paprika och citrongräs fint, skala och riv ingefäran. Indiskgryta. Pappa var hos oss på eftermiddagen och vi åt indisk mat, tror han tyckte det var lite i starkaste laget

Indisk gryta med mycket smak

Skala vitlök, ingefära och gul lök och finhacka tillsammans med chilin. En härlig indiskgryta med mycket smak
Het indisk gryta med chapati

Het indisk gryta med chapati

Skala lök, vitlök och ingefära och skär ner det i grova bitar. 1ingefära, färsk. 1varmt vatten, ca 50 graderIndiskgryta1. Tillsätt samtliga ingredienser till grytan, smaksätt med salt och låt koka under lock tills potatisen är mjuk, ungefär 20 minuter. Chapati - ojäst indiskt bröd1
Indisk gryta på kalvmärgpipa

Indisk gryta på kalvmärgpipa

Jag älskar det indiska köket. Denna söndag så imåroviserade jag en (stark) gryta gjord på märgpipa från uppländsk kalv
Indisk gryta med ärtor och ost

Indisk gryta med ärtor och ost

Kryddorna åker ner i stekpannan där de bryns tillsammans med lök, vitlök och ingefära för att sedan få sällskap av krossade tomater, vatten och ärtor