indiskt. ) gryta med massor av smak. ) kom jag hem och var sugen på indiskt och vegetariskt. Jag tänker att grytan faktiskt bara blir bättre efter ett par dagar när alla smakerna fått mogna
Mixa cashewnötterna intensivt så att de blir mycket finfördelade, gärna som en pasta. Att laga indisk mat är faktiskt inte speciellt krångligt, det gäller bara att få tag på rätt kryddor
I veckan blev det den här goda indiskaquorngryta till middag. Indiskt -. Gryta -. Det här receptet räcker till ca 4 portioner och jag serverade grytan med bulgur men ris går också bra såklart. 50 g naturella cashewnötter. Blanda väl, lägg på ett lock och låt grytan sjuda i ca 15 minuter. 50 g naturella cashewnötter
Detta är nämligen Ankis absoluta favoriträtt när det gäller indisk mat och Håkan tackar inte nej till en portion när det bjuds, något det görs så fort fru Ms sug efter den smöriga kycklinggrytan sätter in
Den kan med fördel ätas med samma tillbehör som någon indiskcurrygryta och gärna naanbröd. - färsk ananas, i bitar - torkade aprikoser, i bitar eller russin- naturella cashewnötter, rostade i en torr stekpanna- kokosflingor, rostade i en torr stekpanna - färsk koriander - matyoghurt- risFräs lök, vitlök, curry och paprikapulver i en gryta
Jag har mixat cashewnötter och använt grekisk yoghurt i såsen. Eller nej förresten det gjorde jag egentligen inte för jag kunde bara inte bestämma mig hur jag på bästa sätt skulle servera den här fantastiskt goda indiskagrytan
Vi åt grytan tillsammans med Naan bröd och sallad. CashewnötterFärsk korianderGör så här. Vad passar inte bättre än att tillreda indiskt med grytbasen Korma från Santa Maria blandat med kycklingfilé