) Hur som helst tyckte jag att den indiska paneringen var väldans trevlig. Lite annorlunda variant av fiskpinnar kanske man skulle säga, fast det blev inte riktigt fiskpinnar utan mera en stekt fiskfilé i mindre bitar
Sist malda torkade kryddorSedan gör man såsen på tomat, kokosmjölk, eller kanske hackade nötter i vatten, för att till sist tillsätta kött, fisk eller grönsaker
Att laga vegetarisk mat betyder ofta att man hittar en grönsaksersättning till kött eller fisk. Den här grytan har en indisk touch, och blir så kryddstark du vill ha den
Min indiska linsgryta med spenat och sötpotatis. De ca 100 recepten i boken täcker dagens alla måltider och är många gånger vegetariska eller vegan, men jag ger ofta tips på hur man kombinerar eller lägger till kött, fisk eller kyckling om man önskar det
Lägg fisken i en ugnssäker form och häll såsen över. 500 g vit fisk. 1 fiskbuljongtärning. Koka upp kokosmjölk, vatten och buljong, smaksätt med kryddor
För hög värme vill du inte ha med yoghurtmarinerat kött/fisk för yoghurten kan skära sig. Igår överraskade jag min hungriga tonåring med att göra en ny variant med indisk touch och ett grovt orientbröd på råg, istället för tortillas
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Förutom det inhemska köket är indisk mat något som britterna tycker mycket om. För panering av fisken. - Doppa fisken i ägget – i mjölet- i ströbrödet och placera sedan i en medelvarm stekpanna