fyllning av valfri sort - svamp, köttfärs, paprika, skinka, ananas. Receptet på den här l-ö-j-l-i-g-t goda inbakade pizzan hittade jag hos Pernilla, min ledstjärna i matbloggsdjungeln
10 skivor rökt skinka ca 200 gr. Blanda mjök och margarin till en grynig massa. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta snabbt ihop till en deg som får vila svalt över natten
Påminner onekligen om inbakad pizza med just den fyllningen, en minicalzone fast utan tomatsås. Jag är faktiskt riktigt nöjd med slutresultatet, frasiga gifflar med ost och skinka som fyllning
Täpp till ostskåran med färs så att den blir inbakad. Börja med köttfärslimpan, här är det busenkelt, blanda helt enkelt alla ingredienser i en stor bunke, klä sedan en eller två "limpformar" (gärna i teflon eller liknande annars måste du olja kantern så limpan släpper lätt) med skinkan som du lägger omlott i botten