Snitta laxfilen till fickor ej ända ned i lagom stora portionsbitar. Vinsås. Salta och peppra laxen. Hacka och fräs löken, häll i vatten, buljongtärning, vin
Till förrätt blev det inbakad chevre i parmaskinka. Koka potatis och koka grönsakernaVittvinsås. Igår var det vinkväll igen ( ni vet ju sen tidigare att vi träffas 7 brudar och käkar gott en helt vanlig vardagkväll och dricker lite vin) och igår var det dags igen. Till varmrätt var det Fylld lax med chevreost med ringlad honung, vittvinsås och potatis och kokta grönskaer(Går oxå att köpa färdig på Fiskexporten, ifall tiden är knaper)4 personer4 laxfiléer200 gr chevreostsalt och pepparhunungGör så här. 3 dl fiskbuljong (vatten + tärning) 1 dl torrt vittvin 1 msk hackad gräslök/dill 1 msk matlagningsgrädde 2 tsk maizena salt vitpepparVispa ihop alla ingredienser till såsen och sjud några minuter. 4 laxfiléer
En sak som vi nu insåg var att det måste vara små smakportioner - Anders inbakade oxfilé strök vi i sista sekund då vi insåg att vi helt enkelt inte skulle orka