Inbakad fläskytterfilé med parmaskinka. Linda in den skinkinrullade fläskfilén i smördegen. 1 Prosciutto di Parma (á 70g), 600 g fläskfilé putsad, 2 msk soltorkade tomater, 100 g Fetaost smulad, 1 kruka basilika plockade blad, ca 250 g smördeg, 1 ägg uppvispat, olivolja Classico, salt, svartpeppar nymalen. Bryn fläskfilén runtom i olja ca 5 minuter. 600 g fläskfilé putsad
Linda in den skinkinrullade fläskfilén i smördegen. Olivolja. Olivolja. 600 g fläskfilé , putsad. Bryn fläskfilén runtom i olja ca 5 minuter. frp Delizie Prosciutto di Parma 70 g 600 g fläskfilé , putsad
Åh, vad jag blev nervös, hade det där köttet i frysen, fast det var bara några veckor sedan den stackars grisen ändade sina dagar och inte förrän jag plockade fram köttet och tinade det, insåg jag att det var faktiskt en vanlig filé, typ fläskfilé, men mörkare till färgen
Blanda pasta, rucolasallad och olivolja. 500 g fläskfilé. 2 msk olivolja. Putsa filén från hinnor. Skär en skåra på längden, vik ut och banka ut den lätt