Dag 1. Förberedelser. Peppra filébitarna och bryn i smör i het panna till innertemperatur 45°C. Tag upp, låt rinna av och svalna kyl den i frysen om det finns tid till det
Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Häll på 1 ½. dl kallt vatten och låt fläskfilén bräsera under lock tills den nått 65 grader i innertemperatur
Skär med cirka en centimeter mellanrum och ganska djupa snitt utmed hela fläskfilen på tvären. Lägg i en paket ost och strö rikligt med persilja över filen
Denna inbakad paj är just precis en sådan och himmelsk god. Himmel va skönt att baka goda saker som ser lite märkvärdiga ut fast det är hur enkla som helst
Dela filén och bryn den väl runtom. Krydda med salt och peppar. Låt köttet kallna. Ansa och skiva svampen. Fräs den i lite matfett tills vätskan har "kokat" in
Sätt in mjöl och en rymlig skål i kylen i minst en halvtimme. Mixa 200 g smör, mjöl och honung. Blanda för hand med först 2/3-delar av vattnet och sen resten av vattnet