Påminner onekligen om inbakad pizza med just den fyllningen, en minicalzone fast utan tomatsås. Andra fyllningar kan vara brieost och salami eller fetaost och soltorkade tomater
Brie, parmaskinka, kex och brödpinnar från ZETA, oliver, vindruvor, passionsfrukt och physalis. Jag fixade iordning det ultimata gottebordet med fetaostknyten (fetaost/riven ost inbakad i smördeg(finns att köpa färdig deg), in i ugnen på 220grader i ca
1 bit lantbrie eller grönmögel. Kavla ut degen och placera ostetn ovanpå så att degen kan formas till ett lite knyte, pensla med ägg och grädda i 200 grader tills knytet har fått lite färg
Sätt ugnen på 225 gr. Kavla ut smördegsplattorna till ca 15x15 cm. Dela ostarna och lägg på. Vik om degen till knyten, som till wienerbröd, och nyp till skarvarna
Lägg grönsaker, timjan, salt, kajennpeppari en pajform och toppa med skivor av brieosten. 250 g brie. Blanda samman alla ingredienserna tillpajdegen med fingrarna eller en matberedare