) Dofterna gjorde mig påmind om den härligt färggranna boken HurryCurry som jag köpte på loppis i somras, kanske dags att plocka fram den igen och laga lite indiskt
En annan indisk rätt som jag kan rekommendera från boken HurryCurry är. På bokrean i år köpte jag David Batras inte så tråkiga indiska mat och den är en fröjd att bläddra i
Det finns några enstaka restauranger i Värtan, båda var sugna på indiskt så det blev HurryCurry. HurryCurry ägs av samma familjeföretag som till butikskedjan Indiska
Igår var det dags att testlaga nästa indiska maträtt från loppisboken HurryCurry, en vegetarisk rätt som inte gick hem hos den yngre generationen här hemma (har visst inte lyckats med mina egna råd och tips kring att få barnen nyfikna på nya smaker, som jag bland annat tar upp Här ) men vi vuxna gillade dock den annorlunda söt/starka kryddningen
Sedan sist har vi träffat vänner, shoppat i Sthlm (samt ätit en god tomatsoppa på HurryCurry), slappat på Hasseludden iklädda morgonrock (ätit mumsig japaninspirerad middag och hotellfrukost) samt sett The Hobbit på Heron City med sällskap