Hummerskagen recept

Hummerskagen

Hummerskagen

Detta behöver du till 8 personer. 4 humrar. 150 gram löjrom. Majonnäs. 1 helt ägg. 1 msk svensk senap. 1 msk dijonsenap
Hummerskagen med lyxiga tillbehör

Hummerskagen med lyxiga tillbehör

Ååååh, så skönt det är med sovmorgon. Att bara kunna ligga kvar i sängen tills man orkar stiga upp. Ljuvligt
Hummerskagen

Hummerskagen

4 kokta hummerklor. ½ dl Arla Köket® crème fraiche. 1 msk majonnäs. 1 krm olja med smak av tryffel. salt. svartpeppar
Hummerskagen med löjrom

Hummerskagen med löjrom

Klyv hummern på längden och knäck klorna. Ta ut och skär köttet i små bitar. Blanda samman alla ingredienser till röran
Stjärntoast med hummerskagen

Stjärntoast med hummerskagen

2 humrar          . 14 msk majonnäs. 12 msk crème fraiche. 12 tsk färskriven pepparrot          . 14 tsk hackad rödlök
Tips på förrätter till nyårs

Tips på förrätter till nyårs

Hummerskagen med lyxiga tillbehör. Idag bjuder jag på förrätter som kan passa till nyårsafton och andra festliga tillfällen
Öppen hummerskagen

Öppen hummerskagen

En något dekonstruerad och lyxigare version av den gamla klassikern skagenröra. Öppen hummerskagen. surdegsbröd

Hummerskagen med löjrom

Vintips till Hummerskagen. 1. Gör en majonnäs på äggulan, oljan och dijonsenap (börja med att blanda senap och äggula, Tillsätt oljan sist, lite i taget samtidigt som du vispar kraftigt)

Hummerskagen med löjrom

1.  Klyv hummern på längden och knäck klorna. Ta ut och skär köttet i små bitar. Blanda samman alla ingredienser till röran

Hummerskagen

1. Knäck skal och klor på humrarna, gröp ur köttet och skär det i små bitar. Spara klorna till garnering