Hummerskagen Detta behöver du till 8 personer. 4 humrar. 150 gram löjrom. Majonnäs. 1 helt ägg. 1 msk svensk senap. 1 msk dijonsenap Helenhallon
Hummerskagen med lyxiga tillbehör Ååååh, så skönt det är med sovmorgon. Att bara kunna ligga kvar i sängen tills man orkar stiga upp. Ljuvligt Smaskelismaskens
Hummerskagen 4 kokta hummerklor. ½ dl Arla Köket® crème fraiche. 1 msk majonnäs. 1 krm olja med smak av tryffel. salt. svartpeppar www.arla.se
Hummerskagen med löjrom Klyv hummern på längden och knäck klorna. Ta ut och skär köttet i små bitar. Blanda samman alla ingredienser till röran Hemmets Journal
Stjärntoast med hummerskagen 2 humrar . 14 msk majonnäs. 12 msk crème fraiche. 12 tsk färskriven pepparrot . 14 tsk hackad rödlök www.carolineikoket.com
Tips på förrätter till nyårsHummerskagen med lyxiga tillbehör. Idag bjuder jag på förrätter som kan passa till nyårsafton och andra festliga tillfällen Smaskelismaskens
Öppen hummerskagen En något dekonstruerad och lyxigare version av den gamla klassikern skagenröra. Öppen hummerskagen. surdegsbröd the foodie sthlm
Hummerskagen med löjrom Vintips till Hummerskagen. 1. Gör en majonnäs på äggulan, oljan och dijonsenap (börja med att blanda senap och äggula, Tillsätt oljan sist, lite i taget samtidigt som du vispar kraftigt) Tasteline
Lammstek och lammkorv med ugnsbakade jordärtsskockor, vitlök och timjanskyHummerskagen med löjrom. Börja med timjansky och grönsakerna. Lammet och lammkorven steks lätt innan serveringen Tasteline
Hummerskagen med löjrom 1. Klyv hummern på längden och knäck klorna. Ta ut och skär köttet i små bitar. Blanda samman alla ingredienser till röran Hemmets Journal
Hummerskagen 1. Knäck skal och klor på humrarna, gröp ur köttet och skär det i små bitar. Spara klorna till garnering Matklubben.nu