Om reducerad fond används så går det snabbt att få till en härlig hummersås utan redning. I går blev det överraskningsmiddag med hummer och champagne på terassen
Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. 2-3 msk hummerfond. 2-3 msk hummerfond. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Häll i grädde, crème fraiche och hummerfond och koka upp. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner
Här fick det bli en variant i ugnen med hummersås, den här rätten var verkligen inte fy skam. Mannen var helt lyrisk och tyckte det var den godaste fisk han ätit på länge = )För att laga till 4 personer behöver du4 portioner lax (jag använde fryst)1 dl vatten2,5 dl matlagninsgrädde1,5 dl creme fraiche3 msk touch of taste hummerfond1/2 dl klippt dillpressad citronsaltcitronpepparmaizenaGör så härSätt ugnen på 200 grader. 3 msk touch of taste hummerfond
1 msk hummerfond. Skär bacon i bitar och stek. Dela svampen och stek för sig i smör. Rör i spenaten. Lägg laxen på en plåt med bakpapper och krydda med salt och peppar
Tycker man inte om hummer som är den klassiska nyårsrätten men gillar smaken, (jaaaa, jag älskar fiskbullar i hummersås) då kan man välja detta alternativ