Dela försiktigt hummern på längden. Lägg hummern i oljan med skalet nedåt. Salta sedan hummer köttet, häll i resten av vattnet och låt det koka försiktigt i tio minuter
Börja med att koka upp vatten till spagettin. 400 g spagetti, torkad. 200 g äkor eller köttet från en hummer skuret i mindre bitar (jag hade bara kyckling fileér 3 st ) men man kan ju använda lax, kyckling el skaldjur. Ringla över lite olivolja och servera direkt tillsammans med nybakt baugette 400 g spagetti
Gratinerad hummer. Jamie Olivers spagetti med räkor och rucola. Dela hummern genom att sätta i kniven bakom huvudet och dela kroppen ner genom stjärten
Häll av vattnet och blanda spagettin med såsen. 500 g av era skaldjursfavoriter, kanske kräftor, räkor, musslor, bläckfisk, hummer, krabba…. 500 g spagetti, gärna linguine. 500 g av era skaldjursfavoriter, kanske kräftor, räkor, musslor, bläckfisk, hummer, krabba…. 500 g spagetti, gärna linguine
Smacksätt med chilin, hummer/fiskfond, och lite av pastavattnet, citronskalet, salt och peppar. 400 g spagetti. 2 msk hummerfond/fiskfond. 400 g spagetti. 2 msk hummerfond/fiskfond
Valborg firades med Pluras hummerspagetti från förra säsongen av ”Pluras kök”. Till två personer behöver man allt kött man kan få loss på en hel hummer
Koka spagettin enligt anvisningarna. Blanda ihop spagetting med musselsåsen. 500 g bucatini (spagetti som är ihålig). 500 g bucatini (spagetti som är ihålig)
Smacksätt med chilin, hummer/fiskfond, och lite av pastavattnet, citronskalet, salt och peppar. 4 port400 g spagetti500 g räkor3 vitlöksklyftor, finhackade4 soltorkade tomaterrapsolja80 g bladspenat, hackad1 tsk chili flingor2 msk hummerfond/fiskfondrivet skal från en citronsalt & pepparev basilikablad till garneringKoka spaghettin al dente i lättsaltatvatten. 400 g spagetti