provade även på grannen som gav kycklingen i senap och honungsmarinad fullt godkänt. Marinaden fungerar utmärkt även när du skall grilla kyckling, men då är risken att smaken inte kommer fram så mycket som när du ugnssteker och sedan använder den söta skyn som såsDu behöver till 8 kycklingfiléer (gör givetvis hälften av allt om du vill). 8 kycklingfiléer1½-2 dl honung (kan vara flytande)1 dl Dijonsenap½ dl Olja (tex. tog fram frysta kycklingfiléer och lade dem i en ugnsfast formSedan lät jag dessa tina I MARINADEN (det tog ca 3 timmar)Blanda alla ingredienser till marinadenHäll detta över den frysta kycklingenLåt allt sedan stå framme och tina. Tänk på att ösa sky över kycklingen vid servering så att den söta honungssenapen inte går till spillo 8 kycklingfiléer
Ha ha min man kommer älska det här svaret, kycklingfilé som är marinerar i någon honungsmarinad, sen ska den grillas rejält, så den blir så där ”torr och trådig”