Honungslimpa recept

Honungslimpor

Honungslimpor

I fikarummet på jobbet finns det några gamla exemplar av tidningen Hemmets Journal som jag brukar bläddra i lite då och då
Glutenfri honungslimpa med russin

Glutenfri honungslimpa med russin

Värm vattnet och smält honungen i det. Blanda mjölmix, havregryn, russin och bakpulver i en bunke. Tillsätt filmjölken och honungsvattnet

Honungslimpor med oliver och russin

Värm degspadet till ca 45 grader. Smält margarinet i en kastrull och tillsätt honung, hackade oliver och russin samt vatten
Honungslimpor med oliver och russin

Honungslimpor med oliver och russin

Värm upp degvätskan till 37 grader för vbanlig jäst och ca 45 gradier för torrjäst. Smält margarinet i en kastrull och blanda i honung och lättöl eller vatten
Honungslimpa

Honungslimpa

Smula jästen i en bunke. Smält smöret i en kastrull, tillsätt mjölk och värm till 37°. Rör ut jästen i lite av degspadet
Snabbröd: Honungslimpa

Snabbröd: Honungslimpa

Honungslimpa9 dl rågsikt2 tsk bakpulver2 tsk bikarbonat1 tsk hel, stött kummin0,5 dl honung5 dl mjölkBlanda alla torra ingredienser
Honungslimpa med russin

Honungslimpa med russin

Den här limpan är mjuk och härligt len i smaken. Russin ger brödet extra saftighet. Gott att äta som det är eller med lite honung på
Honungslimpa

Honungslimpa

Smöra och bröa en avlång bakform, ca 2 liter. Blanda alla de torraingredienserna i en skål. Värm honungen sakta, tills den blir literinnande

Caritas honungslimpa

Recept. turkost. mån, 2013-08-19 16. 22. 2h 0min. (0). Smula jästen i en bunke. Smält smöret i en kastrull och tillsät mjölken

Honungslimpa

1. Värm ugnen till 175°. Smörj och bröa en avlång brödform ca 2 l. 2. Blanda de torra ingredienserna, rör sedan ner honung och filmjölk

Honungslimpa med russin

1. Värm ugnen till 175°. Smörj och bröa en avlång brödform. 2. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Rör ner honung, filmjölk och russin