De är sådana där kakor som man äter tio stycken av utan att man hinner märka att det hänt. Sådana som man bakar litegrann med vänsterhanden medan man gör te och sparkar av sig kalla skor efter cykelturen hem sent på kvällen
Lugnet har äntligen lagt sig. Full fart hela dagen och en skrikig läggning. Ett snabbak innan det är dags att sätta sig ner och lägga dagens alla bekymmer på is
Blommig honungskaka 150 gram smör (smält). En somrigare kaka än så här får man leta efter. Syrlig citrusglasyr till rund honungssmak och så massor av färgglada blommor på det
Blanda allt väl, häll i en smord form, låt det stå i ugnen på 175 grader ca 30 minuter, eller att den stelnat och fått färg, serveras ljummen med sylt och vispad grädde mums
Jag har återigen gjort mina populära honungskakor. Riktigt goda och mindre söta än vanliga småkakor. Konsistensen blir dessutom något mindre "crunchig" än mina vanliga småkakor då det är honung i, även om de är rätt hårda