Rostade rotfrukter och fänkål med blodapelsin & honungsglaze, 4 personer. 4 morötter. Skala morötterna och palsternackan och skär i ca 2 cm tjocka skivor. Rostade rotfrukter och fänkål med blodapelsin & honungsglaze, 4 personer. 4 morötter 2 palsternackor 2 blodapelsiner 2 tsk honung
Häll över ingefärs- och honungsglaze. Fläskfilé med ingefärs- och honungsglaze4 portioner500 g fläskfilé2 st vitlöksklyftor2 msk pressad citron3 msk oljaGlaze4 msk strimlad ingefära4 msk honung1
Ringa honungsglazen över hela långpannan. 4 morötter. Kyckling med rotfrukter i långpanna 4 kycklingklubbor 4 stora potatisar 4 morötter 1 stor palsternacka 400 g rotselleri 200 g gulbeta 1 knippe färsk persilja 1 stor citron 1 dl honung Salt Peppar 200 g urkärnade svarta oliver
Häll över ingefärs- och honungsglaze. 1. Putsa bort fett och senor från fläskköttet. Lägg köttet i en skål med krossad vitlök och pressad citron och låt marinera i 5 minuter
Börja med honungsglazen som ska penslas på köttet. Pensla köttet på båda sidor med honungsglaze. Fräs undertiden purjolök och morötter hastigt i olja tillsammans med ingefära och 1 pressad vitlöksklyfta
Morötter. Skala och skär morötterna på längden. Citronkokta morötter. Sjud morötterna ca 5 minuter tills de ör mjuka, men fortfarande ger tuggmotstånd. Fördela majssåsen på 4 tallrikar som en spegel, Lägg på köttet och servera med citronkokta morötter och potatis. 300 g morötter
Häll över ingefärs- och honungsglaze. 1 morot/morötter. Putsa bort fett och senor från fläskköttet. Lägg köttet i en skål med krossad vitlök och pressad citron och låt marinera i 5 minuter