Glaze. Smält smöret och blanda med honung och soja. För många är revbensspjäll ett måste på julbordet. 1½ kg tjockskurna, knäckta revben. 3 msk honung. Pensla på glazen på köttet i omgångar och stek vidare i ca 30 minuter. 3 msk honung
½ dl honung. Rimmade revben med chiliglaze. Glaze. Go'eftermidda gott folk, vi har samlats i Mårtenssonska köket idag för att bjudas på revben av sida, något som vi skåningar (och säkert flera med oss) tycker om
Åtminstone om man kokar glazen medan man kokar revbenen. Glazen. Något som min kära Hustru kräver skall finnas på julbordet varje år (och på middagsbordet med jämna mellanrum) är tjocka revben
Rör nu ihop glazen och ställ kallt tills användningen. Revbensspjäll. Lägg spjällen på en bakpappersklädd ugnsplåt och pensla med BBQ glaze på båda sidor
Slå på vinet, balsamvinägern och den flytande honungen. Ansa och dela revbenen i lagom stora bitar. Lägg revbenen i en gryta tillsammans med vatten, lök, tomatpurén och buljongtärningen
Glaze. Ni måste laga dessa revbenen. Blanda alla ingredienser till glazen. Revben. Efter halva tiden kan du gärna pensla med lite extra glaze om du har någon kvar
Glaze till revben och fläskkött. Först gjorde jag en Rub som jag gned in och lät stå några timmar, sen körde jag på med mycket Glaze under tiden dom grillades
Blanda med mago chutney, riven ingefära, honung, finhackad chili och pressad vitlök. Revben ska ätas med händerna och glazen ska vara tjock, lite klibbig och härligt smakrik