Vit sparris kan skalas med potatisskalare. Börja ca 2 cm nedanför toppen, där "fjällen" slutar. Se till att allt skal kommer med, annars blir det hårda trådar kvar
Tillaga 4 portioner hollandaisesås enligt anvisning på förpackning. Fördela på 600 g skivad kassler och gratinera i 225° i 15 min. 600 g skivad kassler
Följ anvisningarna för att tillaga en påse hollandaisesås och häll detta över formen. Skär kasslern i stavar och dofta över den mexikanska kryddblandingen,(knorr) går bra utan också men ger rätten mer sting
i paket hollandaisesås. skala och skiva rotsellerin och koka skivorna mjuka i saltat vatten bred ut dem på ett fat lägg skivorna av kasslern, tomatklyftor och hastigt smörfrästa spenatblad ovanpå ringla över het hollandaisesås och servera genast den här rätten är även god att gratinera överströdd med riven ost 1 stor rotselleri. 500 g kassler