gräslök till garnering. Hollandaisesås. gräslök till garnering. Hollandaisesås. Som västkustgubbe är jag löjligt förtjust i fisk och skaldjur, dock lagar jag det alldeles för sällan själv
lite finskuren gräslök. Hollandaisesås. Riv osten och blanda den med potatis, gräslök, salt och peppar. Vispa samman äggulor och vatten till hollandaisesåsen
gräslök eller salladslök, klippt. Skala sparrisen ända upp till knoppen. Koka upp vatten med salt, socker och citron och lägg ner sparrisen och sparrisskalet och låt sjuda i 8-10 minuter
Hollandaisesås. hackad gräslök. //Malin Hollandaisesås. När allt smör vispats i tillsätts gräslöken och såsen smakas av med citronsaft, salt och vitpeppar
Efter förrätten så hugger vi in på varmrätten, rimmad torskrygg som ugnsbakats med lite brynt smör och serveras med en god och galet lättlagad gräslökshollandaisesås och picklade rädisor
örtagårdssåser, aioli, tomatsåser, hollandaisesås mm. Blanda spenaten med gräddfil eller yoghurt, majonnäs, dill, gräslök, salt eller italiensk salladskrydda, senap, dragon, pressad vitlök, eventuellt vinäger samt nymald vit- eller svartpeppar
) Börja med Hollandaisesåsen. Â Garnera med gräslök. Â Bli jätteglad över att mormor hittat en påse hollandaisesås i skåpet och fortsätta med maten som inget har hänt
Gör hollandaisesåsen. En av dess fördelar är helt klart hur bra den passar ihop med hollandaise och sist jag lagade den kombon smaksatte jag hollandaisen med gräslök, vilket blev mycket mycket gott