Jag tog fram ett paket med hokifilé ur frysen och tinade. Under tiden så blandade jag hackad basilika, riven parmesan och rostade hackade pinjekärnor med lite pressad citron
500 g hokifilé. Tärna grönsakerna grovt och klipp de soltorkade tomaterna i mindre bitar. Stek upp dem i lite smör och oliv olja, krydda med salt och Chili explosion
Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra. 2 paket djupfryst torsk eller hokifilé á 400 g. 2 paket djupfryst torsk eller hokifilé
torsk eller hoki. torsk eller hoki. I början av 2000-talet jobbade jag några år som "mattant" i skolan. En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås
hoki eller rödspätta. Tina fisken. Lägg den i en smord ugnsfast form. Täck med tomatbitarna. Blanda lättcrème fraiche, pepparrot, persilja, dill, salt och peppar