Hoisinsås rispapper recept

Vårrullar med limemarinerad lök och hoisinsås

Vårrullar med limemarinerad lök och hoisinsås

4 1 stor silverlök 1 msk färskpressad limesaft (1 msk motsvarar ca 1/2 lime) 2 msk olja 1 tsk sesamolja salt peppar 280 g handskalade räkor 2 morötter 1 gurka 2 avokador 1 kruka koriander 1 dl hoisinsås 1 dl ginger chilisås 12 ark rispapper Lägg till i inköpslistan
Vietnamesiska vårrullar med 3 dippsåser

Vietnamesiska vårrullar med 3 dippsåser

Fyll en stor stekpanna med ljummet vatten så går det lätt att doppa hela rispapper i den. Rispapper. Lägg rispapper på en fuktig handduk med mönstrade/skrovliga ytan upp
Vietnamesiska sommarrullar

Vietnamesiska sommarrullar

Lägg rispapper i blöt några minuter enligt anvisning på förpackningen (en del ska ligga i kallt vatten och andra ska ligga i varmt vatten)
Vietnamesiska sommarrullar med jordnötssås

Vietnamesiska sommarrullar med jordnötssås

Doppa ett rispapper i vatten och låt det bli blött men inte genommjukt. 16 rispapper
, stora. 11 dl hoisinsås. 116 rispapper
, stora 0,5 isbergssalladshuvud, rivet i bitar 150 g glasnudlar, kokta, avrunna och klippta 300 g räkor, skalade (eller 400 gr fast tofu i tjocka stavar) 180 g färska böngroddar 1 morot, i tunna stavar 0,5 gurka, i tunna stavar 4 salladslökar, i tunna strimlor 1 kruka koriander 1 kruka mynta 1 kruka thaibasilika. 1Hoisin-och jordnötssås1 dl hoisinsås 1 dl jordnötter, finhackade 1 msk fisksås 0,5 lime, saften Ev
Vietnamesiska sommarrullar

Vietnamesiska sommarrullar

Koka kycklingfilén i buljongen i ca 10 minuter. Ta upp och skiva i 0,5 cm skivor. Låt svalna. SåsBlanda ihop ingredienserna till respektive sås
Vietnamesiska sommarrullar

Vietnamesiska sommarrullar

12 stora vietnamesiska rispapper. 11 dl hoisinsås. 1Vårrullar12 stora vietnamesiska rispapper 0,25 isbergssalladshuvud, rivet i bitar 150 g glasnudlar, kokta och avrunna 150 g färska skalade räkor 200 g kycklingfilé 5 dl kycklingbuljong 200 g salmalax 1 näve färska böngroddar 1 morot, skuren i tunna stavar 0,5 gurka, skuren i tunna stavar 4 salladslökar i tunna strimlor 1 kruka koriander 1 kruka mynta 1 kruka thaibasilika. 1Sås 11 dl hoisinsås 1 dl finhackade jordnötter 1 msk fisksås 0,5 lime, saften av 1 msk vatten
Vietnamesiska vårrullar - Jessica Frejs recept

Vietnamesiska vårrullar - Jessica Frejs recept

Vårrullar36 rispapper 4 morötter, strimlade eller rivna 2 stjälk salladslök 1 gurka, strimlad 2 avokador, i bitar 60 g spenat 180 g böngroddar 400 g kyckling, tillagad och kall (eller räkor och rå lax) 100 g cashewnötter 1 kruka koriander 1 kruka thaibasilika 1 limefrukt, i klyftor. 1Hoisindipp1,5 dl hoisinsås 1 dl jordnötssmör (gärna med bitar i) 2,5 msk vatten 1 limefrukt, saften
Vietnamesiska vårrullar med vildsvin

Vietnamesiska vårrullar med vildsvin

Lägg ett rispapper på en ren skärbräda eller annat slätt underlag. 4 port- 300 g färdigstekt vildsvinskött i strimlor- 4 ark rispapper- 1 morot i tunna, tunna strimlor- 4 blad isbergssallad- 1 mango i tunna strimlor- 0,5 gurka i tunna strimlor- färsk mynta- färsk koriander- 0,5 röd chili- böngroddar- 1 dl jordnötter hackade. Dippsås 2- 1 dl hoisinsås från asiatiska hyllan- 1 msk lime
Vietnamesiska vårrullar

Vietnamesiska vårrullar

12 st rispapper. 3 msk hoisinsås. 12 st rispapper. 3 msk hoisinsås. Jag har äntligen fått tummen ur och tagit mig ner till den asiatiska butiken vid grönsakstorget
Goi Cuon - fyllda risrullar.

Goi Cuon - fyllda risrullar.

Fyllningen kan rullas in i tortillabröd i stället för rispapper. 4 portioner500 g extra stora räkor med skal300 g strimlat fläskkött gärna marinerat100 g glas- eller risnudlar280 g böngroddar på burk2 tsk olja, gärna sesamolja3 krm salt1 krm vitpeppar200 g urkärnad gurka, i stavar2 krm chilipeppar8 rispapper eller wraps1 liter strimlad sallad1 dl korianderbladTillbehör. 2 msk grovhackade jordnötter4 msk hoisinsås (se recept på hemgjord i ett annat inlägg
Sotad salmalax och springrolls

Sotad salmalax och springrolls

Du behöver jordnötssmör, hoisinsås, lime, salt, svartpeppar, vitlök, chili, sesamfrön och vatten. rispapper, morötter (gärna färska i knippe för extra krispighet), gurka, röd spetspaprika, alfa alfa groddar, färsk koriander och mynta, böngroddar, advokado, äggfri majonäs, flingsalt och svartpeppar, svarta sesamfrön
Vietnamesiska sommarrullar

Vietnamesiska sommarrullar

Vårrullar12 vietnamesiska rispapper 0,25 isbergssallad, rivet i bitar 150 g glasnudlar, kokta och avrunna 150 g färska räkor, skalade 200 g kycklingfilé 5 dl kycklingbuljong 200 g rå lax (typ salma) 1 dl böngroddar 1 morot, skuren i tunna stavar 0,5 gurka, skuren i tunna stavar 4 salladslökar, i tunna strimlor 1 kruka koriander 1 kruka mynta 1 kruka thaibasilika. Sås 11 dl hoisinsås 1 dl jordnötter, finhackade 1 msk fisksås 0,5 limefrukt, saften av 1 msk vatten
Vietnamese fresh spring rolls

Vietnamese fresh spring rolls

Kikade på lite olika recept och bestämde oss för att fylla våra rispapper med. Man tar ett rispapper och doppar i varmt vatten i ca 10 sekunder, tills det mjuknat. - 2 msk hoisinsås. 2 msk hoisinsås
Voetnamesiska sommarrullar

Voetnamesiska sommarrullar

Lägg rispapper i blöt några minuter enligt anvisning på förpackningen (en del ska ligga i kallt vatten och andra ska ligga i varmt vatten)
Färsk laxsallad med wasabinötter

Färsk laxsallad med wasabinötter

Servera sedan laxsalladen med hoisinsås och några ark rispapper. Koka upp hoisinsås utspädd i lite vatten samt hackad chili