Fyll en stor stekpanna med ljummet vatten så går det lätt att doppa hela rispapper i den. Rispapper. Lägg rispapper på en fuktig handduk med mönstrade/skrovliga ytan upp
Doppa ett rispapper i vatten och låt det bli blött men inte genommjukt. 16 rispapper , stora. 11 dl hoisinsås. 116 rispapper , stora 0,5 isbergssalladshuvud, rivet i bitar 150 g glasnudlar, kokta, avrunna och klippta 300 g räkor, skalade (eller 400 gr fast tofu i tjocka stavar) 180 g färska böngroddar 1 morot, i tunna stavar 0,5 gurka, i tunna stavar 4 salladslökar, i tunna strimlor 1 kruka koriander 1 kruka mynta 1 kruka thaibasilika. 1Hoisin-och jordnötssås1 dl hoisinsås 1 dl jordnötter, finhackade 1 msk fisksås 0,5 lime, saften Ev
12 st rispapper. 3 msk hoisinsås. 12 st rispapper. 3 msk hoisinsås. Jag har äntligen fått tummen ur och tagit mig ner till den asiatiska butiken vid grönsakstorget
Fyllningen kan rullas in i tortillabröd i stället för rispapper. 4 portioner500 g extra stora räkor med skal300 g strimlat fläskkött gärna marinerat100 g glas- eller risnudlar280 g böngroddar på burk2 tsk olja, gärna sesamolja3 krm salt1 krm vitpeppar200 g urkärnad gurka, i stavar2 krm chilipeppar8 rispapper eller wraps1 liter strimlad sallad1 dl korianderbladTillbehör. 2 msk grovhackade jordnötter4 msk hoisinsås (se recept på hemgjord i ett annat inlägg
Kikade på lite olika recept och bestämde oss för att fylla våra rispapper med. Man tar ett rispapper och doppar i varmt vatten i ca 10 sekunder, tills det mjuknat. - 2 msk hoisinsås. 2 msk hoisinsås