Rosmarinbombarderad hjortstek med potatiskaka, svampsallad och rödvinsskyviltkött (t ex hjort)färsk rosmarinbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)potatisparmesanäggulasalt och pepparblandad svamp (t ex shitaki, gula kantareller och champinjoner)skärbönorrödvinssky (vin och god köttbuljong)Rulla ut baconet på en skärbräda och lägg på många späda kvistar av rosmarin
Hjortstek med kantareller och ångkokta grönsaker. Det sköter sig själv men det du behöver är att göra rätt från början, dvs rätt kryddor och vätska, följ bara receptet så får du världens godaste stek/gryta eller vad du nu vill göra med ditt kött
Här är det i form av en stek som serverades till Halloweenmiddag tillsammans med en len smörsmakande pumpapuré med snabbpicklad schalottenlök och svarta vinbär
Självklart kan du även ta en hjortsadel eller hjortstek och servera med de här tillbehören. olivolja och en klick smör till stekning i vanlig panna eller utan fett i grillpanna